Enjoying Outdoor

DiétaCoaching

by FeminPRO
 
Bognár Réka vagyok, 10 éve foglalkozom diétázókkal - ebből az elmúlt 6 évben főállásban, évről-évre növekvő sikerekkel. Több cikkem is megjelent különböző magazinokban, illetőleg a nevemhez fűződnek a LifeT!LT webshop-ján megvásárolható nagyétrendek, a LifeT!LT FenékFormáló 2 program, a Dora Natura vegán étrendje, valamint a FeminPRO névvel ellátott életmódváltó programok étrendjei. Több száz (vagy ezer, ki tudja) nőnek segítettem már, nem csupán lefogyni, de egészségesebbé és tudatosabbá válni. 
Civilben édesanya vagyok - a férjemmel és a kisfiammal, valamint 4 macskával osztom meg az életemet. A szabadidőmben japánul tanulok, olvasok, számítógépes játékokkal játszom, sportolok.
 
White Room
KONZULTÁCIÓ
Életmódváltás coaching
Hetente-kéthetente találkozunk és beszélgetünk; kielemezzük az étkezési naplódat, átbeszéljük a hibákat és az erősségeket, stratégiákat gyúrunk ki. A diéta coaching hosszabb közös munkát jelent, aminek a célja az, hogy megtanuld megtartani az elért eredményeidet, illetve hogy grammra pontos diéta nélkül is ráérezz a tested működésére. 
Online konzultáció: 
Legyen szó csomag ajánlásról, kalóriabevitelről vagy bármi egyébről, privát konzultáció keretein belül állok a rendelkezésedre! Nálam nincs olyan, hogy egyszerűbb témát hozol, 10 perc alatt végzünk, lehet kicsengetni az egy alkalmat - a korrektség jegyében perc alapon számlázom. Hiszen ahány kérdés, annyiféle lehet a konzultáció hossza is! 

MIBEN MÁS?

ÉTREND TERVEZÉS
Mintaétrend: 
Az általad kitöltött kérdőív alapján választok neked egyet a több száz már elkészült étrendem közül.  Megteszek minden tőlem telhetőt, hogy a leginkább testhezálló étrendet kapd, mindazonáltal ez nem személyre szabott étrend! Csak ahhoz nagyon hasonló... :) 
Egyéni étrend: 
Egy sokkal részletesebb kérdőív alapján készítek neked egy étrendet, a tőlem megszokott minőségben. 
Amennyiben már ezer étrended van tőlem, valamiért mégsem megy a fogyás, nem javaslom, hogy egyéni étrendet kérj, hidd el, nem az fog kimozdítani a holtpontról! Ha a lelki folyamatokkal kellene dolgozni, vagy nagyobb kontrollra van szükséged, arra a konzultáció vagy coaching ezerszer hasznosabb! 
Musli Mix
 
 
Food Photography

COACHING

10.000 ft / alkalom

  • 60 perc

  • ajándék online edzés bérlet

 

24 órán belüli lemondás esetén a teljes ár felszámolható!

KONZULTÁCIÓ

11.000 ft / alkalom

  •  60 perc

  • ajándék online edzés bérlet

 

24 órán belüli lemondás esetén a teljes összeg felszámolható!

MINTAÉTREND

12.000 ft / étrend

  • mérsékelten  személyre szabott

 

A 14 napos elállás joga elektronikus dokumentumok  esetén nem gyakorolható!

EGYÉNI ÉTREND

28.000 ft / étrend

  • teljesen személyre szabott

 

A 14 napos elállás joga elektronikus dokumentumok  esetén nem gyakorolható!

© 2021 by Belovai Réka. Az oldal minden tartalmi eleme szerzői joggal védett! Másolni, letölteni, jogosulatlanul felhasználni tilos!

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now