Herbs and Minerals

Jelentkezés

Étrend követés VS diéta coaching

Étrendet külön kérésre természetesen tudok adni, de a diéta coaching lényege alapvetően az lenne, hogy ne egy valaki más által grammra megírt étrendet kövess - ha már itt vagyok, hogy folyamatosan segítsek neked, ugye - hanem megtaláld a közös nevezőt a tudatos táplálkozásra való törekvés, és a hétköznapjaid realitása között. Kezdésnek egy információs füzetet is kapsz majd tőlem a napló mellé, hogy legyen kiindulási alapod, ám a közös célunk az, hogy megtanulj ösztönösen jól/jobban enni, bármilyen élethelyzetben!

Anyagcsere zavar, ételallergia stb.

A legtöbb esetben ezen problémák nem jelentik akadályát a diéta coachingnak, de szeretném felhívni a figyelmet, hogy a szolgáltatásom célja nem a gyógyítás, orvos ugyanis nem vagyok! 

Funkcionális Mozgástér bérlet

Belovai Kristóf (kung-fu tanár, sportedző) otthon is elvégezhető online funkcionális edzéseket tart, heti 5 alkalommal. Akik egy hónapban legalább 3 alkalommal részt vesznek a diéta coaching-on, azok ingyenes havi tagságot kapnak. Akik 1-2 alkalommal vesznek részt, azoknak 50% kedvezményt tudok biztosítani. 

További információ: http://fumo.hu

Konzultáció előtt

Célkitűzés

Időpont egyeztetés

Info füzet

Diéta Napló

Fizetés

Miután megkaptam a jelentkezésedet, átgondolom, hogy miben és hogyan tudok neked segíteni. Egyeztetjük a kereteket, célokat, konzultációs időpontokat. (Amennyiben nincs betölthető szabad kapacitásom, várólistára teszlek és erről tájékoztatlak is.)

Az első időpont lefixálása után az általad megadott postacímre elküldöm neked a vezetendő diéta naplódat és a kezdéshez szükséges alapvető dolgokat tartalmazó információs füzetet.

 

Az első ülésre minimum 7 napja vezetett naplóval érdemes érkezni! 

Az első találkozás és az anyagok kiküldése előtt 2 konzultáció díját szükséges előre kifizetni, amely lemondás esetén sem jár vissza! Ezzel biztosítom azt, hogy ne járjak pórul akkor sem, ha egy-egy ügyfelem az írásos anyagok kiküldése után többet mégsem jelentkezik. 

Pár szó a közös munkáról

Fogyókúra

vs.

Életmód

A diéta coaching alapvető lényege nem az, hogy keresztülverjelek téged valamilyen szigorú étrenden. És habár természetesen van arra is lehetőség, hogy kezdetben felügyeljem egy-egy konkrét diéta betartását, de a találkozásaink ennél sokkal többről kell hogy szóljanak. 

Azt szeretném, ha vezetnéd a tőlem kapott naplót. Ha mernéd élni a napjaidat, ha nem akarnád a dolgokat tökéletesen csinálni. Ha nem valamiféle rögtönítélő bíróságként tekintenél rám, akinek mindenképpen muszáj megfelelni, hanem partnerként és segítőként. 

Azért leszek melletted, hogy átbeszéljük a naplóban leírt étkezéseket, a hozzájuk kapcsolódó érzéseket, gondolatokat, mechanizmusokat. A célunk az, hogy a hetek múlásával szépen lassan a saját lábadra állj; hogy megtanuld, hogy a saját kereteiden és életkörülményeiden belül mi működik, és mi nem. Milyen célokat érdemes kitűznöd és ezeket milyen gyorsan, hogyan tudod elérni, sőt, megtartani.

Azaz: konkrét kiszabott étrend keretein kívül segítek neked felépíteni az új életmódodat. 

Jelentkezz!

Szabad kapacitás

Jelenleg nincs szabad kapacitásom, de jelentkezz, hogy értesíteni tudjalak, amint üresedés lesz!

Clock and Plant

LEMONDÁS

A megbeszélt időpont előtti 24 órán belül a konzultáció már nem mondható le, azt az ügyfél köteles kifizetni.

© 2020 by Belovai Réka. Az oldal minden tartalmi eleme szerzői joggal védett! Másolni, letölteni, jogosulatlanul felhasználni tilos!

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now