Herbs and Minerals

Jelentkezés

Étrend VS életmódváltás coaching

Étrendet külön kérésre természetesen tudok adni, de ennek a szolgáltatásnak a lényege alapvetően az lenne, hogy ne egy grammra megírt étrendet kövess - ha már itt vagyok, hogy folyamatosan segítsek neked, ugye - hanem megtaláld a közös nevezőt a tudatos táplálkozásra való törekvés, és a hétköznapjaid realitása között. Kezdésnek egy információs füzetet is kapsz majd tőlem, hogy legyen kiindulási alapod, ám a közös célunk az, hogy megtanulj ösztönösen jól/jobban enni, bármilyen élethelyzetben!

Anyagcsere probléma, ételallergia stb.

A legtöbb esetben nem jelentenek akadályt, de szeretném felhívni a figyelmet, hogy a szolgáltatásom célja nem a gyógyítás, orvos ugyanis nem vagyok! Amennyiben valaki bármilyen okból nem tudnék magabiztosan és jó szívvel elvállalni, a szolgáltatás megtagadásának a jogát fenntartom! 

Funkcionális Mozgástér bérlet

A konzultációk mellé ajándék online edzés bérletet adunk a FUMO edzéseire! További információ a konzultáció alkalmával, illetve a FUMO weboldalon: http://fumo.hu

Amit nem vállalok:

Egyre többször keresnek meg élsportoló gyerekek szülei és edzői, ami egyrészt megtiszteltetés, másrészt az esetek egy jelentős részében komoly etikai dilemmába kever. Sajnos az a tapasztalatom, hogy sok felnőtt versenylónak nézi a tehetséges gyerekeket és bármit megtesz, hogy lefogyasszam a testileg-lelkileg egyértelműen megroppant fiatalokat, csak hogy tripla piruettet tudjanak ugrani és/vagy bírják a napi 6 óra edzést suli mellett (#igaztörténetalapján). Az ilyesmiben nem leszek partner. Állok viszont minden felnőtt rendelkezésére, aki elsősorban a gyermekek érdekeit tartja szem előtt, és csak olyasmit vár el, ami harmonizálni képes a gyerekek testi-lelki igényeivel is. 

Konzultáció és coaching

Célkitűzés

Időpont egyeztetés

Info füzet

Fizetés

Közös munka

1. Miután megkaptam a jelentkezésedet, átgondolom, hogy miben és hogyan tudok neked segíteni. További egyeztetést kezdeményezek, ha szükséges. 

2. Konzultációs időpontot egyeztetünk, ZOOM-ra vagy Facebook videóhívásra. Érdemes minimum 7 napja pontosan vezetett naplóval érkezned, amelyet a konzultáció előtt 24 órával kérek e-mailen elküldeni! 

3. Az általad megadott e-mail címre elküldöm neked az információs füzetet. Ha az áttanulmá- nyozását követőek kérdésed merül fel, írd meg nekem! Hozzáveszem a beszélgetésünk témáihoz.

4. Amennyiben a konzultáció 60 percnél rövidebb ideig tart, időarányosan kevesebbet számlázok ki. Ha a konzultáció 75 percnél tovább nyúlik, úgy hasonlóképpen időarányosan többet számlázok, a 75 perc feletti időtartamot figyelembe véve. 

5. Az időpontot 24 órán belül már nem lehetséges lemondani, ilyen esetben a konzultációt kiszámlázhatom.

6. Bármely konzultáción részt vevő ügyfelemnek 5000 Ft kedvezményt biztosítok az étrendek árából, ha azok megvásárlása felmerül a későbbiekben. 

Mintaétrend és egyéni étrend

Melyik való neked?

Kötött étrend

Mozaikos étrend

Nagy túlysúly esetén

Páros étrend

Határozott tapasztalatom, hogy a legtöbb ügyfelemnek elég egy egyszerű mintaétrend, amely némi kompromisszumot ugyan jelent(het), de lényegesen olcsóbb megoldás és mindenképpen személyre szabottabb, mint egy webshopos mintaétrend. Egyéni étrendet a nagyon komplex igényekkel rendelkező ügyfeleknek javaslok (pl: többféle érzékenység, speciális étkezés felosztás, speciális célok stb.). 

4 hetes kötött étrend: valamilyen szinten és bizonyos idő elteltével minden diéta unalmassá válik. Ha a ezzel nem tudsz megbékélni, akkor sajnos a nulladik lépcsőfok még előtted van. A kötött étrend lényege, hogy reggeltől estig megmondja, mit kell enned. Ezen belül is különösen kedvelem a 4 hetes monodiétákat. Előnye, hogy kevés hozzávalót kell vásárolni, pofonegyszerűen tervezhető a vásárlás és az előkészítés is, nem igényel órákat a konyhában. Hátránya, hogy egy hétig ugyanaz a menü, minden nap. (A KF ilyen étrend például.)

Mozaikos étrend: A diéta műfajon belül a legváltozatosabb típus. Az étkezésekre megadott 4-5 variáció közül te válogathatod össze a napi menüt. A rugalmassága ugyanakkor a hátránya is egyben. A tapasztalatom az, hogy a kevésbé fókuszált és/vagy hektikus életet élő ügyfeleim könnyen elkomolytalankodják, majd végül sutba vágják. A mozaikos étrend jó, de fegyelmezettséget kíván! 

Nagy túlsúly esetén: Semmi vész, csak kicsit több kalóriát kell bevinni, legalábbis kezdetben. Általában ezt a többlet kalóriát nem az étkezésekbe építem be, hanem külön tüntetem fel, hogy ahogyan csökken a súlyod, könnyebben le is tudd építeni az étrended kalóriatartalmát is. 

Páros étrend: Általában azt szoktam javasolni, hogy a férfi egyen másfélszeres adagokat, esetleg duplázzon bizonyos étkezéseket (például két adag ebédet egyen, akár két külön étkezésben). Vannak azonban bizonyos esetek, amikor ez nem működik, mégis jó lenne optimalizálni a konyhában töltött időt, vásárlást stb. Az ilyen páros étrendek esetében egyéni árajánlatot adok. 

Szolgáltatás megrendelése
arrow&v

Hamarosan jelentkezem! Nyisd meg a SPAM leveleket is!

Clock and Plant